Renault News
Formula 1

Το ενδεχόμενο του Ocon παραμένει ανοιχτό για τη Renault

Ο επικεφαλής ομάδας της Renault, Cyril Abiteboul, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του Esteban Ocon με την ανανέωση του Nico Hülkenberg να είναι αβέβαιη προς το παρόν.

Ο Ocon ήταν πολύ κοντά στη Renault το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά τελικά η περίπτωσή του απορρίφθηκε για χάρη του Daniel Ricciardo. To συμβόλαιο του Ricciardo έχει δύο χρόνια ακόμα ισχύ ενώ αντίθετα του Hülkenberg λήγει στο τέλος της χρονιάς.

Ο Abiteboul αναφέρει πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να διατηρήσει στις τάξεις της τον Γερμανό οδηγό μέχρι το 2020, καθώς αναγνωρίζει ταυτόχρονα και τη συνεισφορά του στη πρόοδο της ομάδας.

“Ο Daniel έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Το συμβόλαιο του Nico λήγει στο τέλος του έτους αλλά υπάρχουν κάποιοι μηχανισμοί σε αυτό αλλά δεν θα αποκαλύψω τις λεπτομέρειες, οπότε υπάρχει η περίπτωση να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί του.”

“Ειλικρινά ο Nico έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Η ομάδα είναι εδώ που είναι σήμερα επειδή έχει συμβάλει και εκείνος σε αυτό, οπότε είμαστε ευγνώμων αλλά πρέπει να δούμε και όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχουμε, όπως κάνουν όλοι, όπως κάνει και ο ίδιος ο Nico.”

Οι δηλώσεις του Abiteboul δεν αφορούσαν αποκλειστικά τον Ocon αλλά ανέφερε πως το θέμα της μελλοντικής σειράς οδηγών της ομάδας θα τεθεί ως ζήτημα αργότερα το καλοκαίρι.

“Είναι πολύ νωρίς για να πω πως τα πράγματα για εμάς και τον Nico παραμένουν ανοιχτά αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Θα δούμε, πιθανότατα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα της σεζόν θα κάτσουμε να συζητήσουμε και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.”

Ο Ocon αυτή τη χρονιά δεν αγωνίζεται για κάποια ομάδα αλλά έχοντας συμβόλαιο με τη Mercedes περνάει αρκετό χρόνο στους προσομοιωτές και στο γκαράζ της ομάδας τα σαββατοκύριακα. Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του εκείνος απάντησε πως είναι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα εξασφαλίσει μια θέση για το 2020.

(f1i.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies