Renault News
Formula 1

Το Grand Prix de France F1 ανανεώνει τη συνεργασία του με την Groupe Renault

Με την ευκαιρία του 60ο Grand Prix Γαλλίας και την 40ή επέτειο από την πρώτη νίκη της Renault στην Formula 1, η GIP Grand Prix de France – Le Castellet και το Groupe Renault ανανεώνουν τη συνεργασία τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια του Grand Prix Γαλλίας της Formula 1, η Groupe Renault έχει γράψει μερικά από τα καλύτερα κεφάλαια στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της. Το Grand Prix Γαλλιας 2019, που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου, θα αποτελέσει μια ευκαιρία για την ομάδα της Renault F1 να μοιραστεί με τους οπαδούς της μια μεγάλη στιγμή αθλητισμού και συγκίνησης.

Bastien Schupp, Αντιπρόεδρος παγκόσμιας στρατηγικής μάρκας και επικοινωνιών μάρκετινγκ – Groupe Renault:

“Αυτή η συμφωνία εταιρικής σχέσης μας δίνει άλλη μια ευκαιρία να συναντηθούμε γύρω από το γαλλικό Grand Prix. Οι αγώνες αποτελούν σημαντικό στοιχείο στην ιστορία της μάρκας μας και είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να γιορτάσουμε την 40ή επέτειο της πρώτης νίκης μας στην Formula 1 στο Paul Ricard! Αυτή η γιορτή είναι επίσης ένα σημάδι της ισχυρής μας επιστροφής στην F1. “

Gilles Dufeigneux, Διευθύνων Σύμβουλος του Grand Prix de France – Le Castellet:

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την Groupe Renault για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με περισσότερα από 90 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως και περισσότερους από 160.000 θεατές στην εκδήλωση επιστροφής του το 2018, το Grand Prix de France της Formula 1 είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά γεγονότα στη Γαλλία. Η Groupe Renault είναι σημαντικός συνεργάτης της οργάνωσής μας και η δέσμευσή της προς εμάς είναι μια καλή απεικόνιση της επιθυμίας μας να προωθήσουμε περαιτέρω το Grand Prix de France F1 τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό “.

Η συνεργασία μεταξύ της Renault και του Grand Prix de France μεταφράζεται επίσης σε κοινές δράσεις που αποσκοπούν στην προώθηση της εκδήλωσης.

Το πιο ορατό παράδειγμα αυτής της συνεργασίας είναι η διοργάνωση διαδηλώσεων F1 σε 15 πόλεις της Γαλλίας από τις 6 Απριλίου 2019.

Το λεπτομερές χρονοδιάγραμμα για αυτές τις πάντα θεαματικές επιδείξεις είναι:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies