Renault News
RenaultTwingoΔιεθνήΗλεκτρικά

Το καλοκαίρι του 2020 θα κάνει ντεμπούτο το ηλεκτρικό Twingo

Σύμφωνα με τo Γαλλικό Automobile Magazine, η ηλεκτρική έκδοση του Renault Twingo θα διατεθεί στο εμπόριο πριν από το καλοκαίρι. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει.

Λίγες πληροφορίες έχουν ανακοινωθεί από τη Renault σχετικά με το ηλεκτρικό Twingo. Πριν από μερικούς μήνες, ο Γάλλος κατασκευαστής το ανακοίνωσε σιωπηλά στις στήλες ενός βρετανικού μέσου ενημέρωσης. Έαν η γαλλική μάρκα παραμένει σιωπηρή, μερικά μέσα φαίνεται να ειναι καλά ενημερωμένα. Αυτή είναι η περίπτωση του περιοδικού Automobile Magazine, το οποίο χωρίς αναφορά σε πηγή, διαβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει πριν από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ενα άλλο γαλλικό μέσο το L’ Argus, η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο Novo Mesto της Σλοβενίας. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι γνωστό σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού Twingo. Θα πρέπει λογικά να είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό στην ευρωπαική γκαμα της Renault. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να περιμένουμε έναν μικρό κινητήρα όπως αυτόν του αδερφού Smart Forfour EQ που κατασκευάζει η Renault στο εργοστάσιο Cléon στην Γαλλία. Το τελευταίο αναπτύσσει 82 hp και ροπή 160 Nm. Ο γάλλος κατασκευαστής θα πρέπει να προσφέρει μια μπαταρία κατάλληλη για αστική χρήση περίπου 30 kWh. Αυτή η χωρητικότητα είναι ιδιαιτερα ανταγωνιστική επί των αντιπάλων ανταγωνιστικών οχημάτων, όπως η τριπλέτα Volkswagen e-Up, Seat Mii Electric και Skoda Citigo eV.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies