Renault News
CapturRenaultΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Το νέο Renault Captur 2020 εμφανίστηκε με λιγότερο καμουφλάζ

Η ανάπτυξη της δεύτερης γενιάς του Renault Captur συνεχίζεται. Για άλλη μια φορά, οι κατασκοπευτικοί φωτογράφοι κυνήγησαν ένα πρωτότυπο ενώ πραγματοποιούσε δοκιμές στο φως της ημέρας. Σε αυτές τις φωτογραφίες βρίσκουμε ένα όχημα δοκιμής που έχει χάσει μια αξιοσημείωτη ποσότητα καμουφλάζ.

Η Renault συνεχίζει να εργάζεται για την δεύτερη γενιά Captur. Το δημοφιλές SUV της κατηγορίας Β θα υποβληθεί σύντομα σε μια σημαντική αλλαγή. Το μικρο SUV με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη θα λάβει μια πραγματική ενημέρωση στο σχεδιασμό που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να αγωνίζεστε σε μια εξειδικευμένη αγορά όπου ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Η ανάπτυξη του νέου Renault Captur 2020 συνεχίζεται όπως φαίνεται από αυτές τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Το νέο Renault Captur θα υιοθετήσει τη νέα φιλοσοφία σχεδίασης που εφαρμόζει η γαλλική μάρκα στα νέα μοντέλα της. Μία από τις αναφορές για τους σχεδιαστές της Renault ήταν η νέα γενιά του Renault Clio που έχουμε γνωρίσει πρόσφατα. Θα παρουσιάσει μια πιο σύγχρονη και στυλιζαρισμένη εικόνα.

Θυμηθείτε ότι η νέα γενιά του Renault Captur θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα CMF B της Renault. Η ίδια αρχιτεκτονική που υποστηρίζει το νέο Clio. Αυτή η πλατφόρμα θα είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση του διαθέσιμου χώρου στο θάλαμο επιβατών καθώς και του όγκου του φορτίου που κλίνει τον κορμό χωρίς να επηρεάζονται οι σχετικές διαστάσεις του οχήματος. Θα έχει μήκος 4.20 μέτρα.

Από τεχνολογικής άποψης, η πρόοδος που παρουσιάζει το νέο Captur θα είναι εξίσου αξιοσημείωτη. Θα επωφελείται από τις τελευταίες καινοτομίες της Renault. Εκτός από έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων θα βρείτε μια οθόνη αφής γενναιόδωρα μεγέθους η οποία θα χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του συστήματος ψυχαγωγίας της Renault. Θα υπάρχει επίσης ένα πακέτο με διαφορετικά συστήματα υποστήριξης οδήγησης που θα σηματοδοτούν το δρόμο για αυτόνομη οδήγηση.

Και τι γίνεται με τους κινητήρες; Εκτός από μια σειρά κινητήρων εσωτερικής καύσης που θα προσφέρουν μια άριστη σχέση μεταξύ απόδοσης και κατανάλωσης, θα υπάρξει μια μεγάλη καινοτομία που ακούει στο όνομα plug-in υβριδική έκδοση που θα έχει εύρος 50 χιλιόμετρων σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία. Η Renault φέρεται να δουλεύει επίσης σε έκδοση με σπορ χαρακτήρα της σειράς RS Line και της οποίας η ισχύς θα κυμανθεί μεταξύ 150 και 160 HP.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies