Renault News
RenaultΔιεθνή

Βιομηχανία 4.0: Το εργοστάσιο Renault Curitiba στην Βραζιλία, βραβεύτηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Το εργοστάσιο της Renault στην Curitiba (Βραζιλία) έχει προστεθεί στο παγκόσμιο δίκτυο φάρων του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ, το οποίο συγκεντρώνει τους ηγέτες στην εφαρμογή των τεχνολογιών της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανική βιομηχανική περιοχή που αναγνωρίζεται στη Νότια Αμερική με αυτή την ετικέτα, η οποία ανταμείβει τους 5.500 εργαζόμενους του εργοστασίου.

Για να επιτύχει αυτό το επίπεδο αριστείας, το εργοστάσιο Renault Curitiba έχει συνδέσει την αλυσίδα εφοδιασμού με πελάτες από άκρο σε άκρο. Κάθε χρόνο 290.000 οχήματα παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας RFID για την παράδοση, μειώνοντας τον χρόνο αποστολής κατά 30% και ενισχύοντας την παράδοση εντός του χρόνου στο 95,4%.

Επιπλέον, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ψηφιακών πωλήσεων οδήγησε σε πωλήσεις περισσότερων από 10.000 μονάδων, μοιράζοντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την παραγωγή.

Τέλος, από την άποψη της αυτοματοποίησης της διαδικασίας, περισσότερα από 230 αυτοματοποιημένα οχήματα με οδηγό (AGV) και 200 Ipads μείωσαν τη μη προστιθέμενη αξία βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies