Renault News
MotorsportsWRX

World Rallycross: Τρίτο αυτοκίνητο ανακοινώνει η GCK με τον Baciuska

Η GC Kompetition ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 19χρονο Λιθουανό οδηγό, Rokas Baciuska. Ο Baciuska θα πραγματοποιήσει τη πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα στο RX της Νορβηγίας, οδηγώντας ένα τρίτο Megane RS RX.

Η GCK ξεκίνησε τη χρονιά με δύο Megane RS, έχοντας στο τιμόνι τον Anton Marklund και τον Guerlain Chicherit. Επίσης λάνσαρε μια νέα ομάδα, τη GCK Academy η οποία αγωνίζεται με το Clio RS RX, με οδηγούς τον Guillaume de Ridder και Cyril Raymond.

Ο Baciuska ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα στα kart κερδίζοντας το Λιθουανικό Πρωτάθλημα Karting του 2011, το Πρωτάθλημα Karting της Βαλτικής το 2014 και έκανε αρκετούς γύρους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Karting του 2017 πριν εισέλθει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Rallycross Super1600 της FIA, στο οποίο κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Baciuska ολοκληρώνει το τελευταίο έτος στο σχολείο του και θα δώσει τις τελικές εξετάσεις λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο του με τη GCK στην στη Νορβηγία στις 15 Ιουνίου.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι στο World Rallycross και βρήκα μια απίστευτη ομάδα για να συμμετάσχω. Έχω περάσει πολύ χρόνο με τα παιδιά της GCK και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που δουλεύουν, την απόδοση και το πολλά υποσχόμενο αυτοκίνητο και ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί με τους οδηγούς της GCK Kompetition και της GCK Academy στη Νορβηγία.”

(fiaworldrallycross.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies