Renault News
Formula 1

Zecchi: «Η απόκτηση του Alonso θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια επανάσταση στην Renault»

Παρά το οικονομικό πλήγμα που θα υποστεί η Renault λόγω της πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα τις απολύσεις 15.000 εργαζομένων τους τελευταίους μήνες για την εξοικονόμηση 2.000.000 ευρώ, η Γαλλική ομάδα σκέφτεται να αποκτήσει τον Fernando Alonso.

Θέση για αυτό, πήρε ο πρώην μάνατζερ της Ferrari, Marco Andrea Zecchi, ο οποίος δήλωσε ότι: «Αν απολύεις κόσμο και μετά ξοδεύεις χρήματα για να αποκτήσεις ένα μεγάλο όνομα όπως ο Alonso, τότε διατρέχεις ένα κίνδυνο πως οι εργαζόμενοι θα επαναστατήσουν και θα αντιδράσουν».

Παράλληλα, ο Zecchi ανέφερε ότι: «Αν η Renault παρουσιάσει το οικονομικό της πλάνο, επιμείνει πως επιθυμεί να προωθήσει το εμπορικό της σήμα (brand) ως μια εταιρία που θέλει να παράγει ηλεκτρικά μοντέλα και για αυτό χρειάζονται ένα πρόσωπο ambassador όπως ο Alonso, τότε θα ήταν πιο εύκολα αποδεκτό (η απόκτησή του)».

Θυμίζουμε πως πέρα από τον Alonso, έχουν ακουστεί για την Γαλλική ομάδα, τα ονόματα των Valteri Bottas και Sebastian Vattel.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies