Η Renault λανσάρει νέα σειρά βερνικιών νυχιών για τις γυναίκες οδηγούς…αλλά και για τις γρατσουνιές!

  • Μια νέα γκάμα βερνικιών νυχιών λανσάρει η Renault που μπορεί επίσης να σβήσει και τις μικρές γρατσουνιές του αμαξώματος!
  • Με επιλογή χρωμάτων που συντονίζεται για να ταιριάζει με τα τέσσερα χρώματα του Twingo.

Σε συνεργασία με την σχεδιάστρια καλλυντικών De Blangy, η Renault παρουσιάζει ένα νέο, ιδιαίτερα πρωτότυπο εξάρτημα: το Twingo Nail Polish. Χάρη σε μια επιλογή από τέσσερις αποχρώσεις που επιλέγονται για να ταιριάζουν με τα δημοφιλή χρώματα Dragée Blue, Flamme Red, Etoilé Black και Eclair Yellow που είναι διαθέσιμα για το Twingo, αυτό το βερνίκι νυχιών επιτρέπει στις οδηγούς να συντονίζουν τα νύχια τους με το χρώμα του αυτοκινήτου τους. Αλλά το Twingo Nail Polish δεν διακοσμεί τα νύχια των δακτύλων μόνο…

Σε έναν κόσμο όπου η οδήγηση σε κατοικημένες περιοχές μπορεί να προκαλέσει τον κίνδυνο για μικρές γρατσουνιές, είναι μερικές φορές δύσκολο να κρατήσετε την βαφή αυτοκινήτων χωρίς σημάδια. Ευτυχώς, αυτό το έξυπνο βερνίκι νυχιών έρχεται ως μια εύχρηστη λύση εξαφανίζοντας τις μικρές γρατσουνιές.

Το Twingo Nail Polish είναι μια καινοτομία που επιδιώκει να διακοσμήσει και να διευκολύνει τις ζωές των γυναικών οδηγών.

Το Twingo Nail Polish (€ 8.90) μπορεί να αγοραστεί από το Atelier Renault eShop (http://shop.atelier.renault.com/en/) από τις 12 Ιουνίου.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...