Renault News
Hot NewsRenaultTwingoΔιεθνήΕιδήσεις

Η Renault παρουσιάζει το ανανεωμένο Twingo 2019 με πιο δροσερό και πιο μοντέρνο σχεδιασμό

Το ανανεωμένο Renault Twingo μόλις αποκαλύφθηκε. Μετά από πολύ καιρό στις δοκιμές, η Renault παρουσιάζει μια διακριτική ανανέωση του μικρότερου μοντέλου της. Ακριβείς αλλαγές, αλλά που προσδίδουν μια πιο φρέσκια και πιο σύγχρονη εικόνα, με ένα πιο εξελιγμένο εσωτερικό και μια σειρά βελτιστοποιημένων κινητήρων βενζίνης με τρεις επιλογές για να διαλέξετε.

Η Renault έδωσε μια νέα πνοή στο μικρο Twingo, αντικαθιστώντας τον μπροστινό προφυλακτήρα με πιο επίπεδες γραμμές και πολύ διακριτικά άκρα. Η σχάρα έχει ένα πιο κομψό σχέδιο για τα χρώματα μοτίβα της και δίνει μεγαλύτερη παρουσία στο σήμα. Οι προβολείς έχουν τώρα LED φώτα ημέρας με τη μορφή “C” που τρέχει από το εξωτερικό περίγραμμα του ίδιου.

Από τα πλευρά, δεν αλλάζει περισσότερο από την είσοδο αέρα στην πίσω πτέρυγα, η οποία υπάρχει τώρα σε όλες τις μηχανικές εκδόσεις του μικρού μοντέλου σε αντίθεση με μια αποκλειστική λεπτομέρεια του παλιού GT Twingo. Ο οπίσθιος προφυλακτήρας είναι επίσης καινούριος και τα φωτιστικά σώματα διατηρούν το σχήμα τους αλλά παρουσιάζουν μια νέα κατανομή λειτουργιών που αναπαράγουν το μοτίβο με τη μορφή “C” των προβολέων.

Η Renault προσφέρει μια σειρά από ειδικά χρώματα για το νέο Twingo με δύο εντελώς καινούργια – “Yellow Handle” και “White Quartz” – τα οποία προστίθενται στα ήδη διαθέσιμα “Black Etoilé”, “Red Flamme”, “Lunaire Gray” “,” Pistachio Green “και” Azul Dragée “, εκτός από διάφορες επιλογές προσαρμογής με τη μορφή διακοσμητικών μοτίβων ή ζαντών αλουμινίου διαμέτρου 15 και 16 ιντσών.

Το εσωτερικό του ανακαινισμένου Renault Twingo έχει επίσης ένα βελτιωμένο ταμπλό. Το ντουλαπάκι έχει τώρα ένα κάλυμμα σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού, έχει επανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα, συμπεριλαμβανομένης υποστήριξης για το τηλέφωνο, δύο θύρες USB και ορισμένα χειριστήρια έχουν επανατοποθετηθεί για να γίνουν πιο προσιτά, όπως το σύστημα Stop & Start και το Cruise Control με τον περιοριστή ταχύτητας.

Επιπλέον, ξεκινάει μια νέα έγχρωμη οθόνη αφής 7 “με μια νέα διεπαφή που επιτρέπει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργικότητας” EASY CONNECT “που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες μαζί με την εφαρμογή “My Renault”.

Οι μηχανικοί της γαλλικής μάρκας έχουν υλοποιήσει μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται “R & Go” και μπορεί να μετατρέψει ένα smartphone σε ένα σύστημα πολυμέσων, προσφέροντας τις υπηρεσίες των “Waze”, “Google Maps” και “Apple Plans” στις υπηρεσίες του μουσικές πλατφόρμες του “Spotify” και “Apple Music”, διαβάζοντας μηνύματα, πραγματοποιώντας κλήσεις ή οπτικοποιώντας δεδομένα από τον ενσωματωμένο υπολογιστή και διαμορφώνοντας τις ρυθμίσεις για την αποτελεσματική λειτουργία οδήγησης “eco2”.

Η Renault έχει επίσης επωφεληθεί από το facelift για να ενημερώσει το φάσμα των κινητηρων. Το νέο Twingo θα προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες τριών κυλίνδρων στις εμπορικές εκδόσεις SCe 65, SCe 75 και TCe 95, με μέγιστη ισχύ 65, 75 και 95 HP.

Ο τελευταίος με ένα νέο σύστημα εξάτμισης και έναν υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας που προσφέρει πολύ χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Οι τρεις κινητήρες θα προσφέρονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων και μόνο το τελευταίο με αυτόματο διπλό συμπλέκτη και 6 σχέσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies