Η Renault προετοιμάζει μια έκπληξη για την επικείμενη έκθεση αυτοκινήτου της Ινδίας

Η έκθεση του Νέου Δελχί στην Ινδία ανοίγει αυτή την εβδομάδα. Η Renault, πολύ παρούσα στην Ινδία, θα είναι παρούσα με περίπτερο που θα αποκαλύψει ένα νέο concept LE, όπως ονομάζεται στο σχεδιαστικό στούντιο της προέλευσής της, που μας παρουσιάζει μια εικόνα. Λογικά θα πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο πόλης ή ένα crossover μίνι.

Οι ανάγκες της ινδικής αγοράς είναι πολύ συγκεκριμένες. Η κορυφαία κατηγορία, αυτοκίνητων κάτω των 4 μέτρων, χαρακτηρίστηκε από την άφιξη του Renault Kwid, ένα αυτοκίνητο που ήταν ένα επικίνδυνο στοίχημα για τη Renault. Αλλά μετά από αρκετούς μήνες εμπορίας, είναι ένα τεράστιο χρυσό αβγό για τη Renault που πωλεί δεκάδες χιλιάδες οχήματα, όπου άλλοι, όπως ο όμιλος Volkswagen, απέτυχαν.

Η Renault, η οποία είναι πλέον καθιερωμένη στην Ινδία, θα παρουσιάσει αυτή την εβδομάδα στην έκθεση του Νέου Δελχί το “The Concept”. Ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο σχεδιασμένο από ασκούμενους στο στούντιο σχεδιασμού της Renault στην Ινδία. Οι τελευταίοι εργάζονται επί του συγκεκριμένου προτζεκτ εδώ και αρκετούς μήνες, ένα σημάδι της συμμετοχής της Renault σε αυτήν την τεράστια αναδυόμενη αγορά, όπου το ποσοστό ιδιοκτησίας αυτοκινήτων (αριθμός οχημάτων ανά κάτοικο) είναι ένα από τα χαμηλότερα στον κόσμο: 22 αυτοκίνητα ανά 1000 κατοίκους περίπου 30 φορές λιγότερο από ό, τι στην Ευρώπη.

Η ιδέα αυτή διαφημίζεται ως κάτι που “σερφάρετε στην πόλη”.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...