Η Renault Sport επιβεβαίωσε γρήγορη έκδοση Sandero και Crossover

Το Dacia Sandero RS ειναι υπό ανάπτυξη. Ναι καλά ακούσατε! Ο Patrice Ratti προεδρος της Renault Sport Technologies μιλώντας στο Autocar στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας αποκάλυψε ότι μια καυτή έκδοση του Sandero θα λανσαριστεί το επόμενο έτος, αλλά δεν θα πωλειται στη Δυτική Ευρώπη.

Το νέο μοντέλο θα απευθύνεται σε αναδυόμενες αγορές οπως της Ρωσίας και της Βραζιλίας, όπου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Renault Sport. Σε αυτές τις δύο αγορές, το Sandero διατίθεται στην αγορά με το σήμα της Renault, καθιστώντας τα RS μια εύκολη μετάβαση από τη σκοπιά της μάρκας.

Ο Ratti ανέφερε ότι το Sandero RS θα έχει διαφορετικό κινητήρα από αυτόν που φοράει η νορμάλ έκδοση. Ωστόσο, μην περιμένετε μεγάλες ιπποδύναμης, ωστόσο όμως το Sandero είναι ελαφρύτερο από ένα Clio και δεν χρειάζεται πολλή δύναμη. Επί του παρόντος, η πιο ισχυρή έκδοση του Sandero προσφέρεται στη Ρωσία με έναν 101 ίππων 1.6-λίτρων τετρακύλινδρο βενζίνης.

Ο Ratti ανέφερε ότι το Sandero RS θα τοποθετηθεί στο κάτω άκρο της γκάμας επιδόσεων της Renault, μαζί με μια γρήγορη έκδοση του Twingo. Πρόσθεσε ότι η Renault θα κατασκευάσει ένα crossover επιδόσεων, όπου είναι πιθανό να βασίζεται στο Captur.

Photo:autoevolution

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...