Η Renault Sport μας δίνει μια γεύση από το νέο Megane RS 2017 [Βίντεο]

Η Renault Sport τράβηξε την πρίζα της τρίτης γενιάς Megane RS το περασμένο καλοκαίρι, και οι περισσότεροι πίστευαν ότι η αποκάλυψη του αντικαταστάτη του ήταν επικείμενη.
Κάποιοι πίστευαν ότι το τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού ήταν το ιδανικό μέρος για την εταιρεία να αποκαλύψει την νέα σπορ έκδοση της τετάρτης γενιάς, ενώ άλλοι πίστευαν ότι αυτό θα γίνει φέτος στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.


Διαβάστε επίσης: Tον κινητήρα 1,8 Turbo του Alpine A110 θα φοράει το νέο Renault Megane RS – Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Renault Megane RS 2018


Ωστόσο, η γαλλική επέλεξε να το κρατήσει μακριά και από τις δύο εκδηλώσεις, έτσι η επόμενη λογική κίνηση θα ήταν να αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, το οποίο έρχεται σε συνάρτηση με τα λόγια της εταιρείας «αργότερα φέτος», σύμφωνα με το βίντεο που γιορτάζει το ορόσημο του 1 εκατ. followers της Renault Sport στο Facebook.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας επιτρέπουν να συνδεθούμε με τον κόσμο, παίρνοντας ουσιαστική ανατροφοδότηση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς μας για την αφοσίωσή τους και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το νέο Megane RS μαζί τους αργότερα αυτό το έτος»,

δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Renault σε θέματα Παγκόσμιας Στρατηγικής της Μάρκα και Επικοινωνιών Μάρκετινγκ, Bastien Schupp.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...