Νέα διαρροή για το νέο Renault Megane RS 2018

Η Renault Sport αγωνίζεται σίγουρα για την πρόληψη διαρροών γύρω από το επόμενο Mégane RS, το οποίο θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο διέρρευσε χωρίς καμουφλάζ σε κόκκινο χρώμα!

Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε κίτρινο,  το επίσημο χρώμα της Renault Sport. Αλλά το επόμενο Mégane RS θα το δούμε επίσης σε κόκκινο … όπως ίσως είναι και οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της μάρκας που δεν απέφυγαν τη νέα διαρροή, που φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που το αυτοκίνητο αποθανατίζεται χωρίς καμουφλάζ.

Σήμερα ανακαλύπτονται το εμπρός και το πίσω μέρος. Και αυτές οι εικόνες, που εμφανίζονται στο φόρουμ “Clio RS Concept”, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι το επόμενο Megane RS θα είναι οπτικά πολύ μυϊκό. Το μπροστινό μέρος θα φιλοξενήσει μια μεγάλη εισαγωγή αέρα. Αυτό θα καλύπτεται από μια λεπίδα, χαρακτηριστική των μοντέλων RS, και θα ενσωματώνει τη νέα φωτεινή υπογραφή με τη μορφή καρό σημαίας. Στο πίσω μέρος, το Mégane RS θα παραμείνει πιστό στην μεγάλη κεντρική εξάτμιση, η οποία περιβάλλεται από έναν γενναιόδωρο διαχύτη. Οι οπές πίσω από τους τροχούς θα διευρύνουν οπτικά το πίσω μέρος.

Από τεχνικής άποψης, η Renault επιβεβαίωσε ότι οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το χειροκίνητο κιβώτιο και το διπλού συμπλέκτη EDC και το πλαίσιο Sport και Cup. Είναι επίσης επίσημα γνωστό ότι το όχημα θα έχει τετραδιευθυνση (4Control), μια αποκλειστικότητα στην κατηγορία. Ο κινητήρας παραμένει το μεγάλο μυστήριο.

Πηγή/Φωτογραφίες: caradisiac.com

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...