Στα σκαριά η ηλεκτρική έκδοση Renault Twingo

Η τρίτη γενιά Renault Twingo έκλεισε τρία χρόνια στην αγορά, ένα σημάδι ότι μια Facelift έκδοση δεν είναι πλέον μακριά. Ωστόσο, θα δούμε λίγο πιο μακριά, καθώς ο προϊστάμενος της Renault Ηνωμένου Βασιλείου, Vincent Tourette, μοιράστηκε στοιχεία για το μελλοντικό Twingo, το οποίο θα μπορούσε να είναι το πρώτο υπάρχων όχημα (όνομα) που θα μεταβεί σε ηλεκτρική έκδοση.

Το Twingo έχει πράγματι «θεωρηθεί ότι μπορεί να φιλοξενεί και τους δύο κινητήρες (βενζίνης και ηλεκτρικό)», σύμφωνα με τον διευθυντή της Renault UK. Πράγματι, το Twingo είναι το μικρότερο όχημα της Renault και είναι προφανώς πολύ δύσκολο να δει κανείς πού θα μπορούσαν να τοποθετηθούν οι μπαταρίες σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Το αδερφό Smart Fortwo, πωλείται όμως ήδη σε δύο εκδόσεις: εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικό.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας αυτού του μελλοντικού Electric Twingo, του οποίου η ημερομηνία έναρξης δεν έχει αποφασιστεί. Θα εξαρτηθεί από τους πελάτες: «Όταν η ζήτηση είναι εκεί, θα είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο Vincent Tourette στο Autocar. Η Facelift έκδοση θα είναι η ευκαιρία να δούμε αυτό το ηλεκτρικό Twingo; Η απάντηση το 2018.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...