Renault News
AlpineΑ110Ειδήσεις

Η Alpine ολοκληρώνει την παραγωγή της ειδικής έκδοσης A110 Première Édition

Μόνο 1955 μονάδες με την προσιτότητα λίγων προνομιούχων που μπόρεσαν να λάβουν την ειδική έκδοση Premiere Edition του γαλλικού σπορ αυτοκινήτου, της οποίας η παραγωγή μόλις τελείωσε. Οι παραδόσεις των τελευταίων μονάδων θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς εβδομάδες, μια επιτυχία επιβεβαιωμένη από την εξάντληση των αποθεμάτων πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση του οχήματος.

Η επιστροφή της Alpine στην αγορά με ένα εντελώς νέο σπορ αυτοκίνητο χαρακτηρίστηκε από μια ειδική έκδοση, 1.955 μονάδων που έδωσαν στον πελάτη μια αύρα αποκλειστικότητας με περιορισμένη αρίθμηση της νέας A110 Première Édition, η οποία εξαντλήθηκε σε μόλις πέντε ημέρες.

Η παραγωγή αυτής της περιορισμένης έκδοσης έχει τελειώσει. Οι 1.955 μονάδες έχουν ήδη εγκαταλείψει τη γραμμή παραγωγής της επίσημης έδρας της Renault Sport στη Διεππη της Γαλλίας.

Το τελευταίο βήμα παραμένει: θα παραδοθούν στους αντίστοιχους πελάτες τους τις επόμενες εβδομάδες πριν από το τέλος του 2018, όπως υποσχέθηκε. Η τελευταία μονάδα που κατασκευάστηκε ήταν η πιο ξεχωριστή, ένα αφιέρωμα στο έτος (1955) κατά το οποίο ο ιδρυτής Jean Redele έδωσε ζωή στη μάρκα Alpine.

Η ανακοίνωση ήρθε επισήμως μέσω tweet, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθούν στην παραγωγή των δύο διαθέσιμων εκδόσεων των A110, Pure και Légende, η πρώτη εστιάζει περισσότερο σε μια πιο σπορ δυναμική και η δεύτερη πιο προσανατολισμένη στην άνεση ένα αυθεντικό Gran Turismo.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες του Alpine A110 Première Édition διακρίνονται με με τα χρώματα “Alpine Blue”, “Deep Black” ή “Solar White”, από τους σφυρηλατημένους τροχούς αλουμινίου του 18 “Otto Fuchs, ενώ το εσωτερικό διαθέτει αδιαφανή διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακονήματα, σπορ καθίσματα Sabelt και δύο πλάκες, ένα τρίχρωμο με τη σημαία της Γαλλίας – επίσης στο αμάξωμα – και μια αριθμημένη πλάκα με το όνομα “Première Edition” στην κεντρική κονσόλα.

Μηχανικά δεν υπάρχουν διαφορές με τις άλλες εκδόσεις του σπορ αυτοκινήτου του Groupe Renault, τοποθετώντας το turbo μπλοκ κινητηρα 1,8 λίτρων με μέγιστη ισχύ 252 ίππων και ροπή 320 Nm, προσφέροντας επιτάχυνση από 0 έως 100 χλμ./Ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 250 km / h, αν και η δυναμική συμπεριφορά μπορεί να ρυθμιστεί με βάση τρεις τρόπους οδήγησης – “Normal”, “Sport” και “Track” – διαφορετικές παραμέτρους ανάλογα με τον βαθμό σπορ οδήγησης που επιθυμεί ο οδηγός.

Η Alpine θα παρουσιάσει το 2019, την πιο σπορ έκδοση AS110

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies