Renault News
AlpineHot NewsΕιδήσεις

60 Χρόνια Alpine: Alpine Z31

69309_1_5 (Custom) 69310_1_5 (Custom) 69312_1_5 (Custom) 69313_1_5 (Custom) 69314_1_5 (Custom) 69315_1_5 (Custom) 69316_1_5 (Custom) 69317_1_5 (Custom)

Εξήντα χρόνια πριν, το εμπορικό σήμα της Alpine γεννήθηκε. Το ταλέντο του ιδρυτή Jean REDELE, το πάθος των ομάδων που εργάζονταν κάτω από αυτόν και η απόδοση των αυτοκινήτων του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό έφερε γρήγορα την επιτυχία σε κάθε μηχανοκίνητο χώρο.

Ένας από τους χώρους αυτούς είναι και το Le Mans, με ανταγωνιστικό ντεμπούτο το 1963 μέχρι και την διάσημη ολοκληρωτική νίκη του στον αγώνα το 1978. Καθώς συνεχίζεται το εντυπωσιακό comeback που ξεκίνησε το 2013, η Alpine γράφει σήμερα μια νέα σελίδα στην αξιοσημείωτη ιστορία της με ένα μοναδικό εορτασμός δείχνοντας το νέο μοντέλο που θα φέρει την αναγέννηση της μάρκας στους δρόμους.

Το νέο μοντέλο concept είναι το τελευταίο από μια σειρά οχημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να επιδείξουν το μύθο της Alpine. Από το 2012, η ​​Alpine απολαμβάνει μια εμπνευσμένη περίοδο ενθουσιώδης δημιουργικότητας και ανανεωμένης ορμής.

Αναβίωσε με την 50η επέτειο της Berlinette και έφερε στη ζωή το εντυπωσιακό A110-50, την αναγέννηση της Alpine αμέσως μετά από μια νικηφόρα επιστροφή στους τίτλους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό το 2013 – μια τάση που συνεχίστηκε και το 2014, καθώς η A450b πέτυχε το back-to back στη επιστροφή της στο Ευρωπαϊκό Le Mans Series.

Το τρέχον έτος αποτελεί μια νέα φάση της παραγωγικής διαδικασίας, με την 60η επέτειο για την εταιρεία του Jean REDELE και τις θεαματικές δημιουργικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για να την συνοδεύσουν. Στις αρχές του έτους, το Alpine Vision Gran Turismo, πανέτοιμο να λειτουργεί ως μια νέα προσθήκη στο πιο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, έφερε στη ζωή ένα φουτουριστικό μοντέλο πλήρους κλίμακας στο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου και Rétromobile show στο Παρίσι.

Η Alpine είναι μέλος μιας κλειστής λέσχης εταιριών της οποίας η επιτυχία στηρίζεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι αυτή η κληρονομιά που οδηγεί την Alpine σε μια συνεχή επιθυμία να λαμβάνει ανθρώπινες και τεχνολογικές προκλήσεις, διαιωνίζει το μύθο της μάρκας με την προσέλκυση νέων φανς σε όλο τον κόσμο.

Στην προσπάθειά της για την απόλυτη απόδοση, ευελιξία, στυλ και οδηγική απόλαυση που την ενέπνευσε πριν από 60 χρόνια, η Alpine συνεχίζει να εμπνέει τα όνειρα των φανς και σήμερα. Το νέο concept της Alpine πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα αυτά τα όνειρα για τη ζωή στην πίστα – για ένα πολύ ιδιαίτερο γύρο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies