Renault News
Concept CarsHot NewsRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Renault EZ-ULTIMO: το premium ρομπο-όχημα της γαλλικής φίρμας

Η φαντασία της κινητικότητας του αύριο σημαίνει να επαναπροσδιοριστεί σχεδόν πλήρως το παράδειγμα του αυτοκινήτου. Βρισκόμαστε στο χείλος ενός νέου κόσμου στον οποίο οι υπηρεσίες κοινής κινητικότητας θα γίνουν ολοένα και πιο διαδεδομένες. Καθώς οι πόλεις γίνονται πιο συμφορημένες και οι αστικές τάσεις διευκολύνουν τους ανθρώπους να ταξιδεύουν σε μικρές αποστάσεις χρησιμοποιώντας κοινές υπηρεσίες, η πραγματικότητα του τι είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι πλήρως επαναπροσδιορίσιμη.

Τα οχήματα της Renault αποτελούν μέρος των πιο αξέχαστων στιγμών της ζωής για 120 χρόνια. Αυτά τα 120 χρόνια πάθους είναι επίσης 120 χρόνια γνώσης, καινοτομίας και γαλλικού σχεδιασμού. Τώρα μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για τη βιομηχανία. Ένας όπου διασταυρώνονται βασικές τάσεις, συμπεριλαμβανομένης της κινητικότητας, της συνδεσιμότητας και των νέων υπηρεσιών. Η Renault αγκαλιάζει το μέλλον με πεποίθηση: το σχεδιαστικό της όραμα παραμένει στο επίκεντρο της προσέγγισής τους στο μέλλον – όπου δίνουνε προτεραιότητα στη διευκόλυνση της ζωής των πελατών της. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, ένα επαγγελματικό όχημα ή ένα μελλοντικό ρομπο-όχημα, πιστεύει ότι το μέλλον είναι ηλεκτρικό, συνδεδεμένο, αυτόνομο και – όλο και περισσότερο – κοινό. Σε κάθε σενάριο η υπόσχεσή της γαλλικής μάρκας θα είναι ξεκάθαρη: Γαλλικό Design, Easy Life.

Το νέο ρομπο-οχημα EZ-ULTIMO ολοκληρώνει την τριλογία της Renault 2018 για τα ρομπο-οχήματα που εξετάζουν την κοινή κινητικότητα του αύριο. Κατασκευασμένο στην ίδια πλατφόρμα με το EZ-GO, η πρώτη ιδέα στην τριλογία, η οποία ενσωματώνει την κοινή αστική κινητικότητα για όλους, και το EZ-PRO, το επαγγελματικό όχημα του μέλλοντος, το EZ-ULTIMO αποτελεί ένα συναισθηματικά ισχυρό ρομπο-όχημα. Μια πρωτοποριακή λύση κινητικότητας που προσφέρει σε οποιονδήποτε την ευχαρίστηση να μεταφερθεί ως μέρος μιας εξαιρετικής, μοναδικής εμπειρίας. Μιας εμπειρία στην οποία τα ταξίδια αποκτούν μια εντελώς νέα έννοια.

EZ-ULTIMO με μια ματιά

Η Renault EZ-ULTIMO είναι ένα ηλεκτρικό, συνδεδεμένο, αυτόνομο ρομπο-όχημα. Σκοπός του είναι να προσφέρεται ως υπηρεσία για ένα μόνο ταξίδι, ένα ταξίδι ή μια κράτηση ημέρας. Διαθέσιμο κατ ‘απαίτηση, το EZ-ULTIMO είναι ιδανικό για να επεκτείνει τις προσφορές πριμοδότησης από ταξιδιωτικές εταιρείες και θέρετρα, για να ενισχύσει μια ξεχωριστή στιγμή μέσα από ένα ιδιωτικό ταξίδι σε μια πόλη ή μια ξεχωριστή τουριστική εμπειρία.

Το Renault EZ-ULTIMO ενσωματώνει πλήρως τις γαλλικές αρχές σχεδίασης και ευελιξίας της κληρονομιάς της Renault. Ο σχεδιασμός του είναι ένα στοιχείο που το χωρίζει χωρίς να θυσιάζει τη λειτουργικότητα.

Το όχημα είναι σχήματος κουκούλι στο οποίο μέχρι τρεις επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την πόλη ή το δρόμο από μια νέα προοπτική κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Ο ιδιωτικός χώρος είναι ένα είδος σύγχρονου σαλονιού πρώτης κατηγορίας που είναι προσβάσιμο σε όλους.

Το εκλεπτυσμένο εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από πολυτελή υλικά όπως πλούσιο ξύλο, μάρμαρο και δέρμα, επιτρέποντας στους επιβάτες να απολαύσουν μια χαλαρωτική και καταπληκτική κίνηση, εκμεταλλευόμενοι ταυτόχρονα τις υπηρεσίες του εσωτερικού και το συγκεκριμένο περιεχόμενο για μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Το Renault EZ-ULTIMO είναι ένα ρομπο-όχημα εξοπλισμένο με αυτόνομη ικανότητα οδήγησης επιπέδου 4. Μπορεί να συνδεθεί με αστικά περιβάλλοντα και υποδομές αυτοκινητοδρόμων, όπως η μετάβαση σε αεροδρόμιο ή από ξενοδοχείο σε τουριστικό θέρετρο.

Το EZ-ULTIMO είναι το τρίτο ρομπο-οχημα στην οικογένεια των ιδεών της Renault που εστιάζει σε αυτόνομες, ηλεκτρικές, συνδεδεμένες και κοινές υπηρεσίες αστικής κινητικότητας, μετά το EZ-GO, το οποίο ενσωματώνει την κοινή αστική κινητικότητα για όλους και το EZ-PRO, το επαγγελματικό του αύριο. Εμπνευσμένο από την ίδια φιλοδοξία να φέρει σε όλους τη βιώσιμη κινητικότητα, αυτή η τριλογία λύσεων 100% ηλεκτρικής και κοινής κινητικότητας διευρύνει και ολοκληρώνει το όραμα της Renault για ένα φιλικό προς το μέλλον σύστημα κινητικότητας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies