Renault News
RenaultΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Renault XBA Spy Photos – Το μικρό αυτοκίνητο πόλης για τις αναδυόμενες αγορές

Renault-XBA-1 Renault-XBA-3

Στις δυτικές αγορές, η Renault προσφέρει το νέο Twingo, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Daimler, αλλά για τις αναδυόμενες αγορές όπως η Ινδία και η Βραζιλία, η γαλλική εταιρεια ετοιμάζει ένα διαφορετικό αυτοκίνητο πόλης.

Σήμερα είναι γνωστο με την κωδική ονομασία XBA, το προσιτό sub-compact μοντέλο κατασκοπεύτικε σε μορφή πρωτοτύπου από την ιστοσελίδα Motor Vikatan.

Από τα λίγα πράγματα που ξέρουμε για το μικρό hatchback είναι ότι θα κατασκευαζεται στην Ινδία και τη Βραζιλία, πιθανόν να φοράει ένα βενζινοκινητήρα 1.0-λίτρου σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δεν αποκλείουμε μια παρόμοια έκδοση από την Datsun η ακόμη και από την Dacia, ιδιαίτερα το πρώτο, αφού η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε ένα παρόμοιου μεγέθους concept με την ονομασία το Redi-Go στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Νέου Δελχί νωρίτερα αυτό το έτος.

Photos:motor.vikatan.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies