Renault News
AlpineClioMeganeRenaultΑ110Διεθνή

Alpine A110 S και Renault Clio 5 έκαναν ντεμπούτο στο Σαλόνι του Τόκιο!

Η συμμαχία Renault-Nissan είναι προφανώς παρούσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2019. Η Renault είναι και ο μοναδικός πρεσβευτής της Γαλλίας. Τα κύρια εκθέματα είναι το Mégane RS, η νέα Alpine A110 S και, φυσικά, η νέα Lutécia, η νέο Renault Clio 5.

Η παρουσία των Γάλλων κατασκευαστών στο Σαλόνι του Τόκιο 2019 περιορίζεται στο περίπτερο των Renault-Alpine. Ένα ορθογώνιο χαλί χωρίς βάθρο και χωρίς πολλά πολλά όπου εκτίθενται, τα ανανεωμένα Renault Twingo και Renault Megane RS, και τα δύο σε κίτρινο χρώμα, επίσημο χρώμα του Γαλλού κατασκευαστή.

Το ντεμπούτο του νέου Renault Lutécia
Σε παγκόσμια πρεμιέρα, αποκαλύπτει τη νέα Renault Lutécia, ή Clio 5, η οποία παίρνει το πρώτο της walkabout στην Ιαπωνία. Σημειώστε ότι αυτό το μοντέλο της έκθεσης σε έκδοση RS Line δεν είναι ακόμη συγκεκριμένο για την Ιαπωνία, δεδομένου ότι πρόκειται για αριστεροτίμονο και δεν φέρει τα σήματα Lutécia.

Στη γωνιά της Alpine, υπάρχει η νέα A110 S η οποία επίσης κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Ιαπωνία. Η Ιαπωνία πάντα λάτρευε τις berlinette, ο κληρονόμος του δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Απών βέβαια ηταν το νέο Renault Captur 2. Το γειτονικό περίπτερο δεν είναι άλλο από αυτό της Nissan, καταλαμβάνει επιφάνεια δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή που παραχωρήθηκε στη Renault και στην Alpine. Αυτό θέτει τα πράγματα σε ένα πλαίσιο και δίνει ένα μέτρο για το βάρος της Renault στην ιαπωνική αγορά. Η PSA (Peugeot, Citroën και DS) δεν έκαναν την εμφανισή τους.

(Φωτογραφίες : largus.fr)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies