Renault News
CapturHot NewsRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Captur 2020: Στα τελικά στάδια ανάπτυξης το δημοφιλές crossover της Renault

Οι κατασκοπευτικοί φωτογράφοι ανακάλυψαν ένα από τα τελευταία πρωτότυπα της νέας γενιάς του Renault Captur, το οποίο βρίσκεται ήδη στη βόρεια Ευρώπη και εκτελεί τις συνήθεις δοκιμές σε περιβάλλοντα χαμηλής θερμοκρασίας, ένα από τα τελευταία στάδια της δοκιμαστικής φάσης οποιουδήποτε νέου μοντέλου.

Το τελευταίο έτος σας παρουσιάσαμε πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες των πρωτοτύπων της νέας γενιάς του Renault Captur (διαβάστε παρακάτω ⇓). Το subcompact crossover της Renault βρίσκεται ήδη στα τελικά στάδια της δοκιμαστικής φάσης, όπως αποδεικνύουν αυτές οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Η νέα γενιά του Renault Captur θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα CMF B και θα διαθέτει μεγάλο αριθμό τεχνικών καινοτομιών, όπως ψηφιακό ταμπλό, μεγάλη κεντρική οθόνη πολυμέσων ακολουθώντας το ίδιο μονοπάτι με τη νέα γενιά του Renault Clio και το νέο πακέτο συστημάτων υποστήριξης οδήγησης ProPilot.

Φωτογραφίες: Automedia

Κοντινή ματιά στο νέο Renault Captur 2019 (spy pics)

Renault Captur 2020: όλα τα μυστικά του νέου crossover

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies