Renault News
Concept CarsRenaultΔιεθνή

EZ-GO, EZ-PRO, EZ-ULTIMO, η τριλογία της κοινής κινητικότητας σύμφωνα με την Renault

Με το EZ-ULTIMO, η Renault ολοκληρώνει την τριλογία ρομπότ-οχημάτων για το 2018, που διερευνούν την κοινή κινητικότητα του αύριο. Λειτουργικά ή συναισθηματικά, για τη μεταφορά αγαθών ή ανθρώπων, τα EZ-GO, EZ-PRO και EZ-ULTIMO λένε πολλά για το μελλοντικό όραμα της Renault.

Για πρώτη φορά, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων προσφέρει μια ολοκληρωμένη και συμπληρωματική οικογένεια οχημάτων ρομπότ. Αυτά τα 3 concept απεικονίζουν ένα γενικό όραμα.

Βασίζεται στους τέσσερις πυλώνες του στρατηγικού σχεδίου της Renault, Drive the Future (2017-2022): ηλεκτρικό, συνδεδεμένο, αυτόνομο και κοινόχρηστο.

Τα EZ-GO, EZ-PRO και EZ-ULTIMO προσφέρουν μια εμπειρία κινητικότητας που έχει σχεδιαστεί για όλους και είναι προσβάσιμη από όσο το δυνατόν περισσότερους. Μια προσαρμόσιμη και πλήρως συνδεδεμένη εμπειρία που συνδέεται με το οικοσύστημα των ευφυών πόλεων που αναπτύσσονται και έχει θετικό αντίκτυπο σε αυτές. Καλύπτουν διαφορετικές χρήσεις:

Λειτουργική, για κοινή καθημερινή αστική κινητικότητα με το EZ-GO

Το μέλλον της αστικής κινητικότητας ακούει στο όνομα Renault EZ-GO

Επαγγελματική παράδοση του μέλλοντος με το EZ-PRO

Το όραμα της Renault για αστική διανομή του μέλλοντος

Συναισθηματική ενσωμάτωση της πρωτοποριακής κινητικότητας με το EZ-ULTIMO

Renault EZ-ULTIMO: το premium ρομπο-όχημα της γαλλικής φίρμας

Ένας ερευνητικός κύκλος, κλείνει

Το EZ-ULTIMO, όπως και τα EZ-GO, EZ-PRO, περιλαμβάνουν έναν εξερευνητικό κύκλο που ξεκίνησε το 2016 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με την παρουσίαση των Renault TreZor και Renault SYMBIOZ, δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα που απεικονίζουν το μέλλον της ατομικής κινητικότητας.

Αυτά τα διαφορετικά concept cars εμπλουτίζουν το όραμά της Renault και συμβάλλουν στη βελτίωση και την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας στα αυτοκίνητά της. Ξεκινώντας το 2019, θα είναι δυνατές οι αυτόνομες ακολουθίες οδήγησης στην σειρά των οχημάτων της και μέχρι το 2022, στοχεύει σε 15 οχήματα εξοπλισμένα με αυτόνομες τεχνολογίες. Το μέλλον είναι τελικά εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies