Renault News
RenaultΔιεθνή

Η Renault ανέφερε οτι δεν σταματά η παραγωγή στην Αλγερία

Η Renault δεν έχει σταματήσει την παραγωγή στο εργοστάσιο της στο Oran της Αλγερίας, σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διαδίδονται ευρέως από διάφορα μέσα ενημέρωσης. Η άρνηση προήλθε από την έδρα της Renault, στο Boulogne-Billancourt της Γαλλίας, αλλά ο κατασκευαστής δεν επιθυμούσε να επεκταθεί πέρα από αυτο.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που λειτουργούν στην Αλγερία υπόκεινται σε ποσοστώσεις. Έτσι, η ποσόστωση των εξαρτημάτων που εισήχθησαν για τη Renault καθορίστηκε σε μέγιστη τιμή 660 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019. Αυτή η ποσόστωση οδηγεί την Renault στο να μην μπορέσει πλέον να παράγει οχήματα μετά το τέλος του έτους.

Οι συζητήσεις σχετικά με τις ποσοστώσεις παραγωγής το 2020 εξακολουθούν να εκτελούνται μεταξύ των αρχών και των κατασκευαστών. Ωστόσο, το επόμενο έτος, οι μεγάλες ειδήσεις πρέπει να είναι η επιστροφή εισαγόμενων μεταχειρισμένων οχημάτων στην αλγερινή αγορά. Ένα μέτρο που επιθυμεί η εκτελεστική εξουσία να μειώσει τις τιμές των αυτοκινήτων στη χώρα.

Το 2018, το εργοστάσιο της Renault στο Οράν κατασκεύασε 23.807 Logan, 33.302 Sandero και 13.458 Clio, ή συνολικά 70.567 αυτοκίνητα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies