Renault News
Renault Samsung

Η Renault Samsung παρουσιάζει το σύστημα ψυχαγωγίας Easy Link με τεχνητή νοημοσύνη

Η νοτιοκορεατική θυγατρική της Renault αποκάλυψε ένα νέο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, κάτι που επιτρέπει στους οδηγούς να διατηρούν την προσοχή τους στον δρόμο και να ελέγχουν τις λειτουργίες ήχου και πλοήγησης χρησιμοποιώντας την φωνή τους.

Η Renault Samsung Motors δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι το νέο QM6 (Koleos) που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ψυχαγωγίας EASY LINK, ένα σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας (AI) που μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή του ανθρώπου για τον έλεγχο των χαρακτηριστικών ήχου και πλοήγησης, σε συνεργασία με την KT, τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Νότιας Κορέας.

“Έχουμε προσθέσει καινοτόμα τεχνολογία ψυχαγωγίας στο νέο QM6 για να προσφέρουμε πιο διασκεδαστικές και ασφαλέστερες εμπειρίες οδήγησης“, δήλωσε ο Kim Tae-joon της Renault Samsung.

Το σύστημα AI του EASY LINK βασίζεται στην πλατφόρμα φωνητικού βοηθού “GiGA Genie” της KT. Το νέο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και τις χρηματιστηριακές αγορές, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο.

Ο Choi Kang-rim, επικεφαλής του τμήματος των συνδεδεμένων αυτοκινήτων της KT, δήλωσε ότι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών σχεδιάζει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Renault Samsung και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες συνδεδεμένων αυτοκινήτων για τη βελτίωση των αξιών των καταναλωτών.

Η KT συνεργάστηκε με την Hyundai Mobis, το βραχίονα κατασκευής εξαρτημάτων της Hyundai Motor, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, για την ανάπτυξη τεχνολογιών συνδεδεμένων αυτοκινήτων και αυτόνομης οδήγησης με βάση το δίκτυο κινητής επικοινωνίας 5G. Η Renault Samsung έχει εξασφαλίσει προσωρινή έγκριση από την κυβέρνηση για δοκιμάσει αυτοκινούμενα οχήματα σε δημόσιους δρόμους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies