Renault News
CapturRenaultΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του νέου Renault Captur ΙΙ

Η δεύτερη γενιά του Renault Captur συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης. Με αυτή την ευκαιρία, οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικού φακοί μπόρεσαν να πάρουν μια σειρά φωτογραφιών που μας επιτρέπουν να δούμε με διακριτικό τρόπο το εσωτερικό του οχήματος.

Η Renault εξακολουθεί να βυθίζεται στην ανάπτυξη της νέας γενιάς του δημοφιλούς SUV της κατηγορίας Β. Η αναμενόμενη πλήρης ανανέωση του Renault Captur θα είναι σύντομα πραγματικότητα. Το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις στα μικρά SUV στην Ευρώπη θα ανανεωθεί τόσο τεχνολογικά όσο και μηχανικά και, φυσικά, όσον αφορά σχεδιαστικά. Έχουμε να κανουμε με μια ολοκληρωμένη ανανέωση του οχήματος.

Για άλλη μια φορά οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί έπιασαν ένα δοκιμαστικό μοντέλο της δεύτερης γενιάς του Renault Captur ενώ πραγματοποιούσε δοκιμές σε ισπανικούς δρόμους. Η Renault ολοκληρώνει μέρος της εξέλιξης του μοντέλου της, καθώς με τις θερμοκρασίες που καταγράφονται αυτή τη στιγμή στην Νότια Ευρώπη, είναι ένα ιδανικό σενάριο για τη δοκιμή των μηχανικών και ηλεκτρονικών μερών του οχήματος.

Χάρη στην εστίαση που χρησιμοποιούσαν οι φωτογραφικοί φακοί μέσα από τα μπροστινά παράθυρα μπορούμε να καταλάβουμε μερικά από τα κύρια εξαρτήματα που θα βρίσκονται στο χώρο των επιβατών. Αν και σε μερικές λήψεις ένα laptop που χρησιμοποιείται από τους μηχανικούς ενοχλεί λίγο, μπορούμε όμως να διακρίνουμε την τεράστια οθόνη αφής που θα τοποθετήσει στο Captur (στις πιο ακριβές εκδόσεις του) και θα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται από το νέο Renault Clio 5.

Όπως έχουμε επισημάνει σε αρκετά προηγούμενα άρθρα, η νέα γενιά του Captur θα έχει σχέση με το νέο Clio. Μια σχέση που ξεκινάει από τη βάση του οχήματος από τη στιγμή που το νέο Captur θα υποστηριχθεί από την πλατφόρμα CMF-B, μια βασική αρχιτεκτονική στην εξέλιξη, καθώς θα επιτρέψει τη χρήση της τελευταίας γενιάς ηλεκτρομηχανολογικών μερών. Το ίδιο θα συμβεί και με τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Εκτός από την προαναφερθείσα οθόνη αφής, το νέο Captur θα είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Για το εξωτερικό μέρος δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πολλά, αφού το δοκιμαστικό μοντέλο εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα πυκνό στρώμα καμουφλάζ και πρόσφατα διέρρευσαν μια σειρά φωτογραφιών του νέου Captur. Θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault που έχουμε ήδη δει στο Clio 5.

Όσο για το φάσμα των κινητήρων, εκτός από τους συνηθισμένους κινητηρες ντίζελ και βενζίνης, η μεγάλη καινοτομία θα γίνει με την εισαγωγή μιας plug-in υβριδικής έκδοσης που ονομάζεται “e-Tech” που θα μας επιτρέψει να ταξιδέψουμε περίπου 50 χιλιόμετρα σε πλήρως ηλεκτρικό τρόπος. Επιπλέον, θα υπάρχει μια “σπορ” έκδοση με το όνομα RS Line.

(Φωτογραφιες: motor.es)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies