Renault News
Renault TrucksΕιδήσειςΕπαγγελματικά

Νέο Master: Η Renault Trucks παρουσιάζει την αποκλειστική έκδοση Red Edition

Με ένα ανανεωμένο εμπρός μέρος, νέο εσωτερικό, νέους κινητήρες και νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού, η Renault Trucks λανσάρει και αυτή, το νέο της Master στην αγορά. Για να σηματοδοτήσει την ευκαιρία, η Renault Trucks παρουσίασε την αποκλειστική της έκδοση, το Master Red EDITION. Αυτή η εξαιρετικά εξοπλισμένη έκδοση διατίθεται με κινητήρες ντίζελ και ηλεκτρική έκδοση.

Η Renault Trucks ξεκινάει το νέο Master, το οποίο διαθέτει μια πιο ανθεκτική πρόσοψη με πιο τολμηρή σχεδίαση, ένα νέο, πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό, με ανασχεδιασμένο ταμπλό και τιμόνι, μαζί με λειτουργικούς, εργονομικούς χώρους αποθήκευσης. Το νέο Master προσφέρει επίσης νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του ενεργού φρεναρίσματος, πλευρικής άνεσης, μόνιμης οπίσθιας προβολής, προειδοποίησης τυφλών σημείων και υποστήριξης στάθμευσης μπροστά και πίσω.

Διαθέτει έξι νέους κινητήρες Euro 6d-temp και Euro VI, από 130 hp έως 180 hp / 400 Nm, μαζί με έναν ηλεκτρικό κινητήρα 57 kW. Όλοι οι πετρελαιοκινητήρες είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία Twin-Turbo, που συνδυάζει ροπή χαμηλής τάσης με υψηλή ισχύ για βέλτιστη οδήγηση. Επομένως, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται μέχρι 1L / 100 km και οι εκπομπές CO2 παραμένουν υπό έλεγχο.

Master Red EDITION, η αποκλειστική έκδοση της Renault Trucks

Διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα – van, καμπίνα πλαισίου και καμπίνα πλατφόρμας – το Renault Trucks Master Red EDITION είναι εξοπλισμένο με ένα νέο κινητήρα Euro 6d-temp 150 hp / 385 Nm.

Εξωτερικά, το Master Red EDITION είναι επίσης εξοπλισμένο ως στάνταρ με ισχυρή, κομψή μάσκα χρωμίου που ταιριάζει απόλυτα με την υπογραφή LED του οχήματος.

Εσωτερικά, νέα καλύμματα καθισμάτων από ανθρακονημένο ύφασμα, ένθετα χρωμίου στα ανοίγματα κλιματισμού και κουμπιά και ένα νέο μαύρο και χρωμιωμένο επιλογέα ταχυτητων αυξάνουν την αρμονία που δημιουργούν οι κομψές, μοντέρνες γραμμές.

Από εκεί και πέρα το Master Red EDITION διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση της Renault Pro+. Ας τα δουμε εν τάχη: είναι εφοδιασμένο με ένα συρτάρι που παρέχει επιπλέον χώρο εργασίας ή χαλάρωσης, μαζί με ένα συρτάρι ντουλαπιών που αυξάνει των χωρο αποθήκευσης. Διαθέτει επίσης ασύρματο φορτιστή smartphone ως πρότυπο.

Έχει εξοπλιστεί με νέο εξοπλισμό για τη βελτίωση της άνεσης και της ασφάλειας του οδηγού (κλιματισμός, ρυθμιστής ταχύτητας και περιοριστής ταχύτητας, αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων και υαλοκαθαριστήρων) και περιλαμβάνει νέες λειτουργίες, όπως ραδιόφωνο USB Bluetooth, σύστημα υποβοήθησης του ανέμου.

Μια σειρά εξοπλισμού διατίθεται επίσης ως προαιρετική επιλογή:

– Ενεργή πέδηση AEBS.
– Μόνιμη οπίσθια όραση: μια οθόνη συνδεδεμένη με μια κάμερα τοποθετημένη στο πίσω μέρος του οχήματος επιτρέπει στους οδηγούς να παρακολουθούν το πίσω μέρος, επιπλέον της όψης που παρέχεται από εξωτερικά κάτοπτρα οδήγησης.
– Βοήθεια στάθμευσης: ένα εμπρόσθιο ραντάρ συμπληρώνει το πίσω ραντάρ για εύκολο ελιγμό, με μια φωτογραφική μηχανή.
– Μια προειδοποιητική συσκευή τυφλών σημείων: ένα φως στους πλευρικούς καθρέφτες προειδοποιεί για την παρουσία οχήματος στο τυφλό σημείο του οδηγού.
– Επιπλέον κλειδαριές ασφαλείας στις πίσω και πλευρικές πόρτες για την αύξηση της ασφάλειας στην περιοχή φόρτωσης.
– Ένα σύστημα πολυμέσων Medianav 4: μια οθόνη πολλαπλής αφής 7 ιντσών με αναπαραγωγή έξυπνων τηλεφώνων Androïd AutoTM και Apple CarPlayTM, επιτρέποντας τη χρήση τηλεφωνικών εφαρμογών κατά την οδήγηση.

Το μοντέλο Red EDITION ενισχύει τη δέσμευση της Renault Trucks στην κατηγορία ελαφρών οχημάτων. Πράγματι, ο γάλλος κατασκευαστής παρουσίασε σταθερή αύξηση στις επιδόσεις του σε αυτόν τον τομέα, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά περισσότερο από 10% ετησίως τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Renault Trucks παρέχει τη βαριά τεχνογνωσία της και την τεχνογνωσία των συμβούλων πωλήσεών της και των εργαστηρίων για όλους τους επαγγελματίες, από τους τεχνίτες μέχρι τους ειδικούς στην αστική διανομή.

Η Renault Trucks παράγει πλήρες φάσμα διανομής από 3,5 τόνους έως 26 τόνους ντίζελ και ηλεκτρικά οχήματα (Renault Master, Renault Trucks D και D Wide).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies