Renault News
RenaultTwingoΔιεθνήΕιδήσειςΗλεκτρικά

Νέο Twingo Electric: Η νέα «ηλεκτρική» βασίλισσα της πόλης

Η Renault κυκλοφόρησε τις πλήρεις τεχνικές λεπτομέρειες, καθώς και νέες φωτογραφίες από το μικρότερο ηλεκτρικό της, το Twingo Electric.

Πήραμε μια πρώτη γεύση τον Φεβρουάριο, το Twingo Electric έχει ήδη ξεκινήσει στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Με τιμή από 21.350€ στην εγχώρια αγορά του, το Twingo Electric διαθέτει τον κινητήρα R80 της Renault με ονομαστική ισχύ 60 kW (81 HP / 82 PS) και ροπή 160 Nm (118 lb-ft).


Όπως και με τα μοντέλα Twingo που τροφοδοτούνται από κινητήρα εσωτερικής κάυσης, ο κινητήρας βρίσκεται στον πίσω άξονα με την κίνηση να τροφοδοτείτε στους πίσω τροχούς, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 135 km / h για να διατηρήσει την μπαταρία. Το 0- 100 km / h είναι εξίσου εντυπωσιακό 12,9 δευτερόλεπτα.

Μιλώντας για την μπαταρία, το Twingo Electric διαθέτει της τάξης των 22 kWh, η οποία του επιτρέπει ένα εύρος οδήγησης έως και 190 χλμ. στον κύκλο Full WLTP και έως και 270 χλμ. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία «Eco» που επεκτείνει την εμβέλεια σε περίπου 225 χλμ σε μικτές διαδρομές περιορίζοντας την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα.


Το Twingo Electric μπορεί να φορτιστεί στο σπίτι, στη δουλειά ή στη χρήση υποδομής εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) έως 22 kW. Χρησιμοποιώντας το τελευταίο, η μπαταρία γεμίζει σε 30 λεπτά για να καλύψει 80 χλμ.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης προσφέρει επίσης στους οδηγούς την επιλογή τριών αναγεννητικών επιπέδων πέδησης (B1, B2, B3) που επιλέγονται μέσω του μοχλού ταχυτήτων. Η πιο προηγμένη διαμόρφωση μετατρέπει το μικρό EV σε μονοπολικό αυτοκίνητο, μειώνοντας την ανάγκη για πέδηση και βελτιώνοντας την οδηγική άνεση στην πόλη.


Το Renault Twingo Electric διατίθεται σε τρία επίπεδα επένδυσης (Life, Zen και Intens), καθώς και στην έκδοση Vibes Limited Edition. Το τελευταίο ξεκινά από 26.450 € στη Γαλλία και διαθέτει μοναδικά στιλιστικά στοιχεία, όπως το νέο χρώμα Valencia Orange, λευκές πινελιές στη μάσκα, τροχούς 16 ιντσών με πορτοκαλί παξιμάδια και ρίγες στις πίσω πόρτες.

Στο εσωτερικό, το Twingo Electric Vibes διαθέτει σπορ χρωματιστές ρίγες στο ταμπλό και αποκλειστικά καθίσματα, πατάκια και μια βάση ανοδιωμένου πορτοκαλί επιλογέα ταχυτήτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies