Renault News
Formula 1

Ο Cyril Abiteboul διαβεβαιώνει το μέλλον της Renault στη Formula 1

Η νέα προσωρινή διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Renault, Clotilde Delbos, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή μια λεπτομερής ανασκόπηση της στρατηγικής του Ομίλου Renault.

Κατά την ανακοίνωση, η Delbos επιβεβαίωσε ότι το μέλλον του προγράμματος F1 της Renault θα συζητηθεί κάποια στιγμή αργότερα ως μέρος της αναθεώρησης.

Ερωτηθείς για το μέλλον της Renault στη Formula 1, ο Cyril Abiteboul ήταν μάλλον αισιόδοξος και υπενθύμισε ότι οι επόμενοι κανονισμοί που θα εισαχθούν στη F1 το 2021 θα επιτρέψουν στη Renault να συνεχίσει το πρόγραμμα με λογικό κόστος.

“Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γι ‘αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν μπορώ να πω τίποτα”, δήλωσε ο Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing.

“Υπάρχει μια διαδικασία που βρισκεται σε ισχύ, και λυπάμαι που δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, ακολουθούμε αυτή τη διαδικασία”.

“Αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι, αν όλα πάνε καλύτερα από ό, τι τώρα, δεν βλέπω τον λόγο να μην βρισκόμαστε εδώ.”

“Φυσικά, η αγορά αυτοκινήτου έχει αλλάξει και τα αποτελέσματα μας είναι αυτά που είναι. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορούμε να προβάλουμε αυτοπεποίθηση σε αυτή την περίοδο με λογικά αποτελέσματα, σε λογικό κόστος”.

“Κατά τη γνώμη μου, με αυτό που θα μπορέσουμε να επιτύχουμε το 2021, πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να απαντήσουμε θετικά σε αυτά τα ερωτήματα”.

Ο γάλλος πρόσθεσε ότι η Clotilde Delbos: “ήταν μέλος της επιτροπής που έλαβε όλες τις αποφάσεις που αφορούσαν τη συμμετοχή της Renault στην F1, συμπεριλαμβανομένης και της εργοστασιακής ομάδας κατά την περίοδο που κατείχε τη θέση του οικονομικού διευθυντή”. ”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies