Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Ο Hulkenberg απέρριψε νέο συμβόλαιο της Renault, αποκαλύπτει ο Prost

Ο Alain Prost αποκάλυψε ότι η Renault προσέφερε συμβόλαιο 1 έτους στον Nico Hulkenberg πριν επιλέξει τον Esteban Ocon.

Η Renault ανακοίνωσε τον Ocon για δύο χρόνια αρχής γενομενης από το 2020, αφήνοντας τον Hulkenberg να εξασφαλίσει το μέλλον του αλλού, με την Haas πιθανό επόμενο προορισμό.

Έχοντας οδηγήσει την ανάπτυξη της Renault, η απόφαση της γαλλικής ομάδας θεωρήθηκε σκληρή απέναντι στον Γερμανό.

Ο μη εκτελεστικός διευθυντής της Renault και τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Alain Prost, λέει ότι ο Hulkenberg έλαβε την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα του Enstone.

Ο Prost δήλωσε στο Canal Plus: “Είναι ωραίο ότι ο Ocon είναι Γάλλος, αλλά δεν θα ήταν λογικό να το κάνουμε αυτό αποφασιστικό παράγοντα.

“Αντίθετα, ήταν αποφασιστικής σημασίας να προσφέρουμε στον Nico Hulkenberg ένα συμβόλαιο ενός έτους με επιλογή για το 2021, αλλά ήθελε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, χωρίς επιλογή.

“Χωρίς να το αναλύσω τώρα: έκανε σπουδαία δουλειά για τη Renault, αλλά μετά από τρία χρόνια είδε ότι δεν προχωρούμε τόσο γρήγορα στο σασί, όπως ελπίζαμε όλοι.

“Χρειαζόμασταν κάποιον με περισσότερη φρεσκάδα, πιο ενθουσιασμό. Ο Esteban Ocon φέρνει μια εντελώς νέα δυναμική στην ομάδα”.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies