Renault News
Formula 1

Ο Sainz θα χρησιμοποιήσει τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Renault

Ο Carlos Sainz θα κάνει χρήση της αναβαθμισμένης μονάδας ισχύος Spec-B της Renault, για τον αγώνα της Αυστρίας. Η Mclaren αποφάσισε εν τέλη να διαθέσει τον νέο κινητήρα στον Ισπανό οδηγό, ο οποίος βέβαια θα έχει έναν δύσκολο αγώνα τη Κυριακή καθώς θα ξεκινήσει από τη τελευταία θέση της σχάρας εκκίνησης.

Η ομάδα της Renault παρουσίασε την τελευταία αναβάθμιση του κινητήρα στο μονοθέσιο του Daniel Ricciardo στη πίστα Paul Ricard αλλά η McLaren επέλεξε να μην τη διαθέσει στους οδηγούς της. H πρόθεση της βρετανικής ομάδας ήταν να αποφύγει αχρείαστες ποινές μέσα στη σεζόν αλλά αποφάσισε τελικά να τη χρησιμοποιήσει για το Red Bull Ring.

Ο Sainz είχε αναγκαστεί από το πρώτο αγώνα της χρονιάς να προχωρήσει σε αλλαγές στοιχείων της μονάδας ισχύος, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή – με το νέο κινητήρα – να υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο αφού αλλάζει αυτόματα και τα έξι στοιχεία του κινητήρα.

Ο πρώην οδηγός της Renault βρίσκεται έβδομος αυτή τη στιγμή στη κατάταξη, πίσω μόνο από τους οδηγούς των τριών κορυφαίων ομάδων και τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του έχουν πολύ δύσκολο έργο για τον αγώνα της Κυριακής.

(formula1.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies