Renault News
MeganeRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Renault Megane 4 facelift: Η υβριδική έκδοση «πιάστηκε» σε δοκιμές

Η Renault θα παρουσιάσει το facelift Megane αργότερα μέσα στο ετος, με μια plug-in υβριδική έκδοση. Η υβριδοποίηση του Megane οφείλεται στο πλαίσιο της ταχείας επέκτασης της ηλεκτροκίνησης της γαλλικής εταιρείας. To Megane Hybrid εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, σε δοκιμές εξέλιξης.

Η Renault ανανέωσε το SUV Kadjar στα τέλη του περασμένου έτους, αποκάλυψε πρόσφατα έναν ανανεωμένο Koleos και θα κυκλοφορήσει τα ολοκαίνουργια Clio 5 και Captur 2 αργότερα μέσα στο έτος.

Όπως και στο facelift Kadjar, περιμένουμε μια λεπτή εξέλιξη του σχεδιασμού για το facelift Megane 4. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το εμπρόσθιο μέρος φέρει το μεγαλύτερο καμουφλάζ, γεγονός που υποδηλώνει αλλαγές στη γρίλια, τους προβολείς και τον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, μια αναμορφωμένη πίσω πόρτα και το προφίλ φωτισμού LED θα συμβάλουν στην προώθηση της εξοικείωσης με το Clio 5.

Κάτι άλλο που θα μοιράζεται με το νέο Clio 5 και θα γίνει για πρώτη φορά στην γκάμα Megane σε οποιαδήποτε μορφή, θα είναι μια νέα υβριδική έκδοση. Ξεκινώντας το 2020, θα αποτελέσει ένα κρίσιμο κομμάτι του σχεδίου Drive the Future της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, το οποίο στοχεύει σε 20 ηλεκτρικά και υβριδικά Renault μέχρι το 2022.

(Φωτογραφιες: autocar.co.uk)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies