Renault News
Formula 1

Renault: Νέος επικεφαλής αεροδυναμικής ο Dirk de Bee

Η Renault έχει υπογράψει τον πρώην επικεφαλής της Ferrari και Williams Dirk de Beer ως μέρος ενός ευρύτερου ανασχηματισμού προσωπικού πριν από το 2020.

Ο De Beer βρισκόταν εκτός αθλήματος από τότε που εγκατέλειψε την ομάδα της Williams πέρυσι, αλλά τώρα θα γίνει μέλος της Renault ως επικεφαλής της αεροδυναμικής. Ο Peter Machin, ο οποίος είναι επί του παρόντος σε αυτόν τον ρόλο, θα εγκαταλείψει την ομάδα μετα απο κοινή συμφωνία.

Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης, η Renault έκανε τον Vince Todd προσωρινό αναπληρωτή επικεφαλής της αεροδυναμικής προτού αναλάβει πλήρως το επόμενο έτος, όταν ένα μέλος του προσωπικού θα συμμετάσχει από αντίπαλη ομάδα.

Ο James Rogers, ο οποίος είναι ο κύριος αεροδυναμιστής, έχει προωθηθεί σε νέα θέση επικεφαλής αεροδυναμικής.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Renault, Cyril Abiteboul, δήλωσε: “Το 2019 έχουμε δείξει κάποια δυνατά σημεία, αλλά εντοπίσαμε τομείς που απαιτούσαν ενίσχυση.

“Μετά από μια ταχεία ανάπτυξη του αεροδυναμικού μας τμήματος και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας, η ενίσχυση των στελέχων διαχείρισης αυτού του βασικού τμήματος θα μας βοηθήσει να αποκομίσουμε τα οφέλη των επενδύσεών μας.

“Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς μπαίνουμε σε ένα πολύ σημαντικό έτος στο ενδιάμεσο σχέδιό μας με τους αεροδυναμικούς κανονισμούς του 2021 που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί”.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Renault, Marcin Budkowski, πιστεύει ότι ο De Beer, ο οποίος ήταν κάτοικος Enstone στα χρόνια της Lotus, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η γαλλική ομάδα για να σημειώσει πρόοδο.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Dirk ως επικεφαλής της αεροδυναμικής”, εξήγησε. “Οι αποδεδειγμένες τεχνικές και διαχειριστικές δεξιότητές του τον καθιστούν το τέλειο προφίλ για να οδηγήσει ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο τμήμα.

“Ο James έχει επιδείξει ισχυρή ικανότητα να παράγει απόδοση και αυτός ο νέος ρόλος θα του επιτρέψει να κατευθύνει την αεροδυναμική εξέλιξη όλων των προτζκετ μας.

“Αυτές οι αλλαγές είναι το επόμενο βήμα στην αναδιάρθρωση της λειτουργίας του πλαισίου της Renault F1 Team στο Enstone και είμαι βέβαιος ότι θα μας επιτρέψουν να ξαναρχίσουμε την πρόοδό μας”.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies