Renault News
MeganeRenault SportΕιδήσεις

Το νέο Renault Megane RS Trophy-R στο Μόνακο (vid)

Μετά το Nürburgring, όπου έσπασε το ρεκόρ γύρου για αυτοκίνητα παραγωγής με κίνηση στους εμπρός τροχούς, το νέο Renault Mégane RS Trophy-R δοκιμάστηκε στους δρόμους του Μονακό στα χέρια των οδηγών της Renault F1, Daniel Ricciardo και Nico Hulkenberg.

Αφού κάθισε στο “θρόνο” του Nürburgring με χρόνο 7’40”100, το Megane RS Trophy-R έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Μονακό. Η Renault έχει συνηθίσει να αποκαλύπτει διάφορα οχήματα (πρωτότυπα και μη) εκεί: Alpine A110-50 το 2012, Renault Twin’Run το 2013, Clio RS Trophy το 2015, Clio RS 16 το 2016 και Mégane 4 RS το 2017.

Ο Nico Hulkenberg και ο Daniel Ricciardo μπόρεσαν να δοκιμάσουν τα χαρακτηριστικά του Trophy-R των 300 ίππων, τα οποία αναδεικνύονται περισσότερο καθώς λείπουν περίπου 130 κιλά σε σχέση με την “συμβατική” έκδοση Megane RS. Η Renault Sport δεν επιβεβαιώνει (ακόμη) την απουσία του συστήματος 4Control. Ο Γάλλος κατασκευαστής αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μετά το καλοκαίρι, δεδομένου ότι το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2019 ως περιορισμένη έκδοση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies