Renault News
RenaultTalismanΔιεθνήΚατασκοπεία

Το νέο Renault Talisman Estate σε δοκιμές επί Γερμανικού εδάφους

Οι μηχανικοί της Renault προετοιμάζουν εδώ και καιρό την ανανεωμένη έκδοση του Renault Talisman. Μετά τα την έκδοση sedan που είδαμε σε δόκιμες τον περασμένο Μάρτιο, είναι η δεύτερη φορά (η πρώτη εδώ) που βλέπουμε σε δοκιμές την έκδοση estate.

Το AutoEvolution παρουσίασε της τελευταίες αυτές λήψεις. Οι φωτογραφίες δείχνουν το Renault Talisman Estate σε δημόσιους δρόμους στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχειά , οι αλλαγές θα αφορούν και τα δύο άκρα του οχήματος. Ένας νέος εμπρός προφυλακτήρας, ανασχεδιασμένοι φωτιστικα σώματα και ανασχεδιασμενος πίσω προφυλακτήρας θα είναι οι εξωτερικές αλλαγές. Το ανανεωμένο Renault Talisman Estate θα λάβει επίσης μερικές τεχνολογικές αλλαγές με μια πιο αποτελεσματική οθόνη αφής και ένα νέο σύστημα ψηφιακών οργάνων.

Από μηχανικής πλευράς αναμένονται λίγες αλλαγές λόγω της πολύ πρόσφατης εισαγωγής των νέων κινητήρων BluedCI 1.7 και Tce 1.8. Καμία υβριδική έκδοση δεν είναι προγραμματισμένη. Αυτό θα γίνει στην επόμενη γενιά Talisman. Το 2020, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies