Renault News
RenaultZoeΔιεθνήΗλεκτρικά

Το νέο Renault Zoe προσπαθεί να μας καθησυχάσει μέσω ενός αστείου διαφημιστικού (vid)

Χάρη στη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας των μπαταριών και του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού σταθμών φόρτισης στον δυτικό κόσμο, τα ηλεκτρικά οχήματα γίνονται όλο και πιο εύκολο να ζήσεις μαζί τους.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ορισμένα από αυτά έχουν αυτονομία συγκρίσιμη με εκείνη των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων, η ανησυχία του εύρους χιλιομέτρων εξακολουθεί να αποτελεί ανησυχία για πολλούς δυνητικούς πελάτες. Αυτό είναι όπου η Renault προσπαθεί να καταπολεμήσει, το φόβο της εξάντλησης της ενέργειας ενός ηλεκτρικού οχήματος με μια ξεκαρδιστική διαφήμιση που αποδεικνύει την ευελιξία της δεύτερης γενιάς ΖΟΕ.

Δημοσιεύθηκε από το γαλλικό κανάλι της εταιρείας στο Youtube, το 30 δευτερόλεπτων κλιπ δείχνει τα πλεονεκτήματα του να έχεις ένα μικρό ηλεκτρικό hatchback όπως το ZOE. Το πιο σημαντικό, υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να προσαρμοστούν στο αυτοκίνητο, καθώς ο σκοπός του δεν είναι να αλλάξει την καθημερινή σας ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες εν κινήσει, αλλά την πλευρά του δρόμου.

Ξεκίνησε στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο, το ZΟΕ 2 διαθέτει ένα πλήρως ηλεκτρικό εύρος 395 χλμ. στον κύκλο δοκιμών WLTP, χάρη στη νέα μπαταρία 52 kWh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Η τοποθέτησή του σε φορτιστή 50 W DC για 30 λεπτά θα σας δώσει ένα εύρος 145 χλμ., ενώ χρησιμοποιώντας την 22 kW για 1 ώρα θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε το supermini για τα 126 χλμ. Η πλήρης επαναφόρτιση του μέσω του 7 kW Wallbox είναι μια διαδικασία μίας ημέρας, όμως, που διαρκεί 9 ώρες και 25 λεπτά.

Από πλευράς απόδοσης, το μηδενικών εκπομπων γαλλικό hatchback κάνει το 0- 100 km / h σε 10 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 140 km / h, όταν είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρότερο ηλεκτρικό κινητήρα με τους 135 PS / 100 kW και ροπή στρέψης 245 Nm. Υπάρχει επίσης ένας λιγότερο ισχυρός κινητήρας, με 110 PS / 80 kW.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies