Η Renault παρουσίασε στην Ινδία το “The Concept”, ένα μικρό κουπέ!

Η Renault παρουσίασε ένα νέο concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί, στην Ινδία με το όνομα “The Concept”, που μοιάζει με ένα μικρό coupe πόλης. Είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά από το Ινδικό τμήμα σχεδιασμού της Renault. Στην εν λόγο παρουσίαση είχαμε αναφερθεί εχθές (διαβάστε περισσότερα).

 

Πρώτη καλή έκπληξη: περιμέναμε να ανακαλύψουμε ένα μικρο SUV, καθώς η Renault προετοιμάζει ένα νέο όχημα χαμηλού κόστους, αλλά τελικά είναι ένα μικρό κουπέ! Δεύτερη καλή έκπληξη, είναι ένα πραγματικό πρωτότυπο, όχι ένα μακιγιάζ του Kwid, που δημιουργήθηκε από το Ινδικό τμήμα σχεδιασμού της Renault. Ο Laurens van den Acker, ο οποίος είναι επικεφαλής του σχεδιασμού του Groupe Renault, ήταν επίσης παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί.

Απλά με το όνομα “The Concept”, αυτή η σχεδιαστική μελέτη διαφέρει με τα τελευταία σχεδιαστικά επιτεύγματα της Renault. Δεν υπάρχει λογότυπο στη μάσκα, γενναιόδωρη καμπύλη στις πλευρές ή ελαφριά υπογραφή στο φωτισμό τύπου C. Αλλά υπάρχουν ομοιότητες με την παλιά Renault! Μερικοί βλέπουν ομοιότητες με το Mégane Coupé στο προφίλ, άλλοι τολμούν να μιλούν απλά για ένα νέο R5, και κάποιοι για το νέο ZOE!

Το εσωτερικό προορίζεται για δύο άτομα. Ο πίνακας οργάνων δεν υπάρχει, με το τιμόνι και την οθόνη αφής να είναι τα μονά στο εσωτερικό. Ο οδηγός και ο επιβάτης θα ταξιδέψουν σε ξύλινα καθίσματα. Το πίσω μέρος είναι ανοιχτό, με έμπνευση από τον ναυτικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα. H φωτεινή ένδειξη στις πλευρές δείχνουν ότι είναι ένας δείκτης φόρτισης για μια μπαταρία και επομένως ένα ηλεκτρικό κινητήρα.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ήμερες. Stay tuned..

 

Photos: fr.motor1.com/autoplus.fr

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...