Renault News
KwidRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του ινδικού Renault Kwid Facelift

Οι πρωτες κατασκόπευτικες φωτογραφίες του εσωτερικού του ανανεωμένου Renault Kwid 2020 εκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, σήμερα. Προφανώς, το μοντέλο facelift διαθέτει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής και ένα νέο συγκρότημα οργάνων.

Το ανανεωμενο Renault Kwid θα χρησιμοποιήσει το συγκρότημα οργάνων του Renault Triber και το σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής MediaNAV Evolution 8 ιντσών με το Apple CarPlay και το Android Auto, καθώς και ένα νέο τιμόνι και νεα ταπετσαρία.

Εξωτερικά, το ανανεωμένο Renault Kwid θα έχει ουσιαστικά επανασχεδιαστεί στο μπροστινό μέρος που θα θυμίζει το ηλεκτρικό Renault City K-ZE. Το πιο εντυπωσιακό νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα του σχεδιασμού θα είναι η ρύθμιση φωτισμού μπροστινού φωτός δύο επιπέδων, η οποία θα ενσωματώνει LED DRLs. Επιπλέον, άλλες σημαντικές αλλαγές θα περιλαμβάνουν μια νέα μάσκα σχήματος V, οπίσθιους συνδυασμούς λαμπτήρων που περιλαμβάνουν οπίσθιο φως LED τύπου C και νέες ζάντες.

Όσον αφορά μηχανικά, αναμένουμε από το ανανεωμένο Renault Kwid να αποκτήσει τον ίδιο βενζινοκινητήρα SCe 0.8 λίτρων (54 PS / 72 Nm) και εναν νέο βενζινοκινητήρα SCe 1.0 λίτρων (68 PS / 91 Nm), και οι δύο με βάση τα πρότυπα εκπομπών BS-VI.

(gaadiwaadi.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies