Renault News
RenaultΔιεθνή

Η Renault φέρνει 3 νέα αυτοκίνητα στην Ινδία τα επόμενα 1-2 χρόνια

Η Renault ξεκίνησε πρόσφατα την έκδοση facelift του Duster στην Ινδία. Χάρη στο ανανεωμένο μοντέλο, η Renault σημείωσε θετική αύξηση πωλήσεων 61% τον Ιούλιο του 2019. Για να βελτιώσει τις πωλήσεις της, η Renault ετοιμάζει 3 νέα οχήματα για την ινδική αγορά. Η γαλλική εταιρεία θα ξεκινήσει το Triber στην ινδική αγορά στις 22 Αυγούστου 2019.

Μετά το Triber, η Renault θα ξεκινήσει το Kwid facelift στη χώρα στο τέλος του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ινδίας, η Renault σχεδιάζει να ξεκινήσει το facelift Kwid στη χώρα στα τέλη Οκτωβρίου. Το hatchback θα φέρει λεπτές αισθητικές αλλαγές και μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Renault αναπτύσσει ένα νέο SUV κάτω των 4 μέτρων, με την κωδική ονομασία HBC για την ινδική αγορά. Αυτό το μοντέλο θα ανταγωνιστεί τα τοπικά Maruti Vitara Brezza, Tata Nexon, Ford EcoSport, Mahindra XUV300 και το επερχόμενο Hyundai Venue. Το Renault HBC θα βασίζεται και αυτό στη πλατφόρμα CMF-A που βασίζεται και το Kwid.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies