Renault News
KwidRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Renault Kwid 2020

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της facelift έκδοσης του Renault Kwid 2020 εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο σήμερα, αποκαλύπτοντας την πλειοψηφία των εξωτερικών αλλαγών. Το ανανεωμένο μοντέλο θα ξεκινήσει στην Ινδία, πιθανότατα το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Με το facelift, το Renault Kwid θα έχει αλλαγές στο εμπρός τμήμα εμπνευσμένο από το σχεδιασμό του Renault City K-ZE, το οποίο είναι βασικά η καθαρή ηλεκτρική του έκδοση που εισάγεται ως ξεχωριστό μοντέλο. Υπάρχει μια νέα μάσκα και οι προβολείς φαίνεται να έχουν υποστεί πλήρη ανασχεδιασμό, υιοθετώντας το σχεδιασμό split, που είναι η τελευταία τάση μεταξύ των SUV παγκοσμίως. Η κάτω γρίλια είναι επίσης νέα και περιλαμβάνει τρεις οριζόντιες σχάρες.

Από τις πλευρές, το δοκιμαστικό μουλάρι είναι εξοπλισμένο με νέα καλύμματα τροχών. Στο πίσω μέρος, όπως και στο μπροστινό μέρος, υπάρχει ένας καινούργιος προφυλακτήρας, και μαζί με τους λαμπτήρες φώτων πίσω, θα δώσει στο χαμηλού κόστους όχημα της Renault μια λεπτή οπτική ανανέωση. Στο εσωτερικό, αναμένετε ότι το ανανεωμένο Renault Kwid θα έρθει με νέα ταπετσαρία, και ίσως ακόμη και μια νέα ομάδα οργάνων παρόμοια με εκείνη του Renault City K-ZE.

Με το facelift, οι 3-κύλινδροι βενζινοκινητήρες του Renault Kwid 0.8 και 1.0 λίτρων θα πρέπει να αναβαθμιστούν ώστε να συμμορφώνονται με τους νέους κανονισμούς εκπομπών BS-VI. Η έκδοση BS-IV αυτών των μονάδων με φυσική αναρρόφηση έρχεται με 54 PS / 72 Nm και 68 PS / 91 Nm αντίστοιχα. Οι επιλογές μετάδοσης θα πρέπει να παραμείνουν οι ίδιες: χειροκίνητο 5 ταχυτήτων και αυτόματο 5 ταχυτήτων.

Πριν το λανσαρισμα του ανανεωμένου Kwid, η Renault θα παρουσιάσει μια άλλη μικρή αλλαγή για την πρώτη γενιά Duster. Το πρώτο λανσάρισμα της εταιρείας φέτος θα είναι το Triber MPV.

Φωτογραφιες: bikeadvice.in

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies