Renault News
MeganeRenaultRenault SportΔιεθνήΕιδήσεις

Renault MEGANE R.S TROPHY-R: Νέο ρεκόρ στην πίστα της Suzuka

Το MÉGANE R.S. TROPHY-R έθεσε ένα νέο ρεκόρ γύρου με χρόνο 2’25”454 ( -3δλ από το προηγούμενο ρεκόρ) στην περίφημη πίστας της Suzuka στην Ιαπωνία, σε συνέχεια των ρεκόρ στο διάσημο Nordschleife στο Nürburgring, στο Spa-Francorchamps και προσφάτος στο Long Bend Motorsport Park της Αυστραλίας.

Patrice RATTI, Γενικός Διευθυντής, Renault Sport Cars :

Το νέο MÉGANE R.S. TROPHY-R έχει δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ γύρου στην κατηγορία των οχημάτων παραγωγής με κίνηση στους εμπρός τροχούς, αυτή τη φορά στη Suzuka της Ιαπωνίας. Το ρεκόρ αυτο έχει ιδιαίτερη σημασία για την ισχυρή τοπική κοινότητα των οπαδών της Renault Sport και των οχημάτων TROPHY-R. Δείχνει την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου εγχειρήματος που πραγματοποιήσαμε στην πίστα για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσδοκίες τους. Αυτό αρκεί για να ενισχύσει περαιτέρω τη σχέση με την πολύ διεθνή πελατειακή μας βάση.

Στην παράδοση της Renault Sport, αυτή η νέα γενιά του MÉGANE R.S. TROPHY-R οφείλει την απόδοση του στην καθαρή του ισχύ, καθώς ο κινητήρας των 300 hp είναι ο ίδιος με το Mégane R.S. TROPHY, που ξεκίνησε στις αρχές του 2019. Το MÉGANE R.S. TROPHY-R αναπτύχθηκε ως αγωνιστικό αυτοκίνητο από μια μικρή ειδική ομάδα που επικεντρώθηκε σε τρεις πτυχές: μέγιστη μείωση βάρους (-130 κιλά), ανανεωμένη αεροδυναμική και πιο ριζική ανάπτυξη των κινητήριων αξόνων.

Μετά τα ρεκόρ σε Nürburgring, Spa-Francorchamps και Long Bend Motorsport Park το πάθος της Renault Sport την οδήγησε σε νέες προκλήσεις. Το νέο MEGANE R.S TROPHY-R έθεσε ένα νέο απόλυτο επίσημο ρεκόρ και χρόνο αναφοράς για ένα αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα της Suzuka μήκους 5.8 χιλιομέτρων. Ο χρόνος ρεκόρ, ορίστηκε στις 26 Νοεμβρίου από τον Laurent Hurgon στα 2’25”454.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies